An open community 
of Macintosh users,
for Macintosh users.

FineTunedMac Dashboard widget now available! Download Here

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
emailing videos
#57272 12/11/20 02:24 AM
Joined: Aug 2009
Likes: 1
jaybass Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
Likes: 1
OS10.12.6

Yesterday for the first time, I sent a video by email...about 750 MB. It was received and played. Today I sent myself a couple of videos with no problem.

I sent one of the same videos to my son and he said after the icon stopped clicking the total MBs of the movie, it just keeps 'loading'

I checked the video I sent and I can play it ok. These were sent using iCloud. Does anyone know why the sent video to my son keeps 'loading' and not opening.

He has iCloud but has never used it. I say that in case it makes a difference.

jaybass


OS 10.12.6 iMac (Retina 5K, 27", 2017, 3.4 GHz Intel Core i5, 24 GB RAM, 2400 MHz DDR4. Sierra. 10.12.6 SuperDuper. 1 TB Lacie HD, Noise Ninja.
Re: emailing videos
jaybass #57274 12/11/20 02:37 AM
Joined: Aug 2009
Likes: 2
Online

Joined: Aug 2009
Likes: 2
The file may have been damaged in the mail.

Maybe try sending it again?


The new Great Equalizer is the SEND button.

In Memory of Harv: Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. ~Voltaire

Moderated by  cyn, dianne 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Release build 20200307)
Responsive Width:

PHP: 7.3.24 Page Time: 0.010s Queries: 18 (0.005s) Memory: 0.7012 MB (Peak: 0.7513 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-01-19 21:52:00 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS