An open community 
of Macintosh users,
for Macintosh users.

FineTunedMac Dashboard widget now available! Download Here

Topic Options
#52930 - 11/21/19 05:32 AM Gateway Time-out
deniro Offline


Registered: 09/09/09
I get this error message after I hit submit. There is always a long delay after trying to post something. How long has it been since this site has worked properly? Over a year?

Top
#52933 - 11/21/19 09:04 AM Re: Gateway Time-out [Re: deniro]
Ira L Offline


Registered: 08/13/09
Loc: California
The thread in FineTunedMac Feedback has reported on this previously.

The problem seemed to go away for a few months, but in the last week or two I have also experienced the time out error. Regardless of the error, the post still does get posted. Annoying, yes. Fatal, no. I just find something else to do during the posting process. wink
_________________________
On a Mac since 1984.
Currently: 27" iMacs, Macbook Air, macOS 10.15.x,; iPhones, iPods and iPads galore!

Top
#52934 - 11/21/19 10:41 AM Re: Gateway Time-out [Re: Ira L]
ryck Online


Registered: 08/04/09
Loc: Okanagan Valley
Originally Posted By: Ira L
I just find something else to do during the posting process.

At the first sign of delay I just quite Safari, which logs me out, and I log back in. It takes about 20 seconds and, on logging in, I find my post has been posted.

It's interesting that the delay seems to occur most often in the original posting. For example, I find that edits are executed reasonably quickly.


Edited by ryck (11/21/19 10:42 AM)
_________________________
ryck

iMac (Retina 5K, 27", 2017), 3.4 GHz Intel Core i5, 8GB RAM, 2400 MHz DDR4
OS Mojave 10.14.6
Canon MX710 Printer
Epson Perfection V500 Photo Scanner
Time Machine on 1TB LaCie USB-C
Carbon Copy Clone on 500GB OWC Mercury OTG Pro

Top

Moderator:  alternaut, cyn