An open community 
of Macintosh users,
for Macintosh users.

FineTunedMac Dashboard widget now available! Download Here

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Attachments not working with HOTMAIL
#16821 08/04/11 06:35 PM
Joined: Aug 2009
MG2009 Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
Hi:

A couple weeks ago - all of a sudden! - I could no longer place attachments onto outgoing HOTMAIL e-mails.

The "attachment" button shows up fine in HOTMAIL. I click on it and I am taken to a popup window to select the photo/document that I would like to attach. (Same as usual.)

However, when I click OPEN (to attach the item to the e-mail), the attachment button disappears and the item does not attach.

Any idea as to what is going on here? Any fixes?

P.S. I recently updated to LION, but this problem began using SNOW LEOPARD a couple of weeks ago. I am using FIREFOX with my MBPro . . . although the problem is happening with Safari and Chrome. An extensive Google search shows that others have had this experience, but I cannot find a solution for MAC users.

Thanks for any insight . . .

frown

Re: Attachments not working with HOTMAIL
MG2009 #17113 08/20/11 10:06 PM
Joined: Aug 2009
MG2009 Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
Problem solved.

TRASH the application Microsoft Silverlight from:

Library/Internet Plugins

DO NOT download or re-install any version of that application. Viewing and attaching e-mail attachments work as expected for HOTMAIL without Silverlight (i.e. in LION on MBPro).

Re: Attachments not working with HOTMAIL
MG2009 #17117 08/20/11 11:44 PM
Joined: Aug 2009
Likes: 1
Online

Joined: Aug 2009
Likes: 1
Thanks for letting us know the solution to your issue. smile


The new Great Equalizer is the SEND button.

In Memory of Harv: Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. ~Voltaire
Re: Attachments not working with HOTMAIL
MG2009 #20124 01/16/12 06:37 PM
Joined: Jan 2012
Offline

Joined: Jan 2012
I'm having this issue and apparently a lot of people are. Your solution didn't work for me. Apparently my Internet Plug-Ins folder is empty.

Re: Attachments not working with HOTMAIL
JenB19 #20125 01/16/12 07:09 PM
Joined: Aug 2009
Moderator
Offline
Moderator

Joined: Aug 2009
JenB19,

If you have not already done so, you might check the Internet Plug-Ins folder at the root level of your hard drive.

For example, MacBook Pro -> Library.


dianne • moderator

Back up everything you can't afford to lose – documents, mail, movies, music, photos, and other data and settings.
Re: Attachments not working with HOTMAIL
MG2009 #23245 08/27/12 01:43 PM
Joined: Aug 2012
Offline

Joined: Aug 2012
Just to say thank you MG2009.

Your suggestion to trash the silverlight plugin solved the problem I was having sending attachments from my work email account which uses outlook web ap smile

Re: Attachments not working with HOTMAIL
mellifluousmel #23867 10/20/12 07:49 AM
Joined: Aug 2009
MG2009 Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
A belated "You're Welcome." Glad I could help.


Moderated by  alternaut, dianne, MacManiac 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Release build 20200307)
Responsive Width:

PHP: 7.3.15 Page Time: 0.015s Queries: 28 (0.009s) Memory: 0.7297 MB (Peak: 0.7987 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2020-09-18 16:36:28 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS