An open community 
of Macintosh users,
for Macintosh users.

FineTunedMac Dashboard widget now available! Download Here

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
FTM logo has disappeared
#21885 05/09/12 02:23 PM
Joined: Aug 2009
grelber Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
The FTM logo/graphic at the top of every page disappeared ... today.
I noticed it trying to load, then the outline of the space just went poof.
So now there's a large blank space to the left of:
An open community
of Macintosh users,
for Macintosh users.

Otherwise nothing else on site seems to be wonky.

Re: FTM logo has disappeared
grelber #21887 05/09/12 02:57 PM
Joined: Aug 2009
Offline

Joined: Aug 2009
still here for me.


MacBook 2.4 Ghz · 4 Gb ram · 10.7.5
stuff I'm interested in
iPhone 4s 7.0.2
Re: FTM logo has disappeared
grelber #21888 05/09/12 04:20 PM
Joined: Aug 2009
Likes: 2
Moderator
Offline
Moderator

Joined: Aug 2009
Likes: 2
No problem here either


joemikeb • moderator
Re: FTM logo has disappeared
grelber #21889 05/09/12 04:25 PM
Joined: Aug 2009
Likes: 1
Online

Joined: Aug 2009
Likes: 1
Okay here too.


ryck

iMac (Retina 5K, 27", 2017), 3.4 GHz Intel Core i5, 8GB RAM, 2400 MHz DDR4
OS Mojave 10.14.6
Canon MX710 Printer
Epson Perfection V500 Photo Scanner
Time Machine on 1TB LaCie USB-C
Carbon Copy Clone on 500GB OWC Mercury OTG Pro
Re: FTM logo has disappeared
grelber #21891 05/09/12 06:02 PM
Joined: Aug 2009
Moderator
Online
Moderator

Joined: Aug 2009

If it still doesn't appear, try emptying your browser's cache.



dkmarsh • member, FineTunedMac Co-op Board of Directors
Re: FTM logo has disappeared
dkmarsh #21892 05/09/12 06:08 PM
Joined: Aug 2009
grelber Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
Merci. That did the trick.

I thought I had done that earlier today before I rebooted to clear out RAM, etc (which is why I didn't try it 'again'). Apparently not.

Re: FTM logo has disappeared
grelber #21922 05/10/12 08:42 PM
Joined: Aug 2009
Likes: 1
Offline

Joined: Aug 2009
Likes: 1
Cache corruption can sometimes be an early warning of disk directory corruption, since cache files are written often. The likelihood is low; however, you might want to run Disk Utility on your hard drive to make sure everything is OK.


Photo gallery, all about me, and more: www.xeromag.com/franklin.html
Re: FTM logo has disappeared
tacit #21925 05/10/12 11:36 PM
Joined: Aug 2009
grelber Offline OP
OP Offline

Joined: Aug 2009
Thanks. I do that frequently.
In this case I ran Repair Permissions and Verify Disk. Nothing apparently awry (except for the "unexpected" ACL issue*, which always shows up and is "repaired" by Disk Utility).

* Unexpected ACL issue:
ACL found but not expected on “private/var/root”
Repaired “private/var/root”
ACL found but not expected on “private/var/root/Library”
Repaired “private/var/root/Library”
ACL found but not expected on “private/var/root/Library/Preferences”
Repaired “private/var/root/Library/Preferences”



Moderated by  alternaut, cyn, dkmarsh 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Release build 20200307)
Responsive Width:

PHP: 7.3.15 Page Time: 0.013s Queries: 30 (0.008s) Memory: 0.7336 MB (Peak: 0.8093 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2020-09-20 01:26:08 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS